SUPERKAUSIKORTTI on kausikortti vesipuiston kesäkaudelle ’24 ja hiihtokeskuksen + vesipuiston talvikaudelle ’24-25!

Tarjoushinta 12v. täyttäneet 290 € (säästä 50 % – normaalihinta 580 €). Lapset 6-11v. 245 €. Saatavana 30.4.24 saakka paikan päällä vesipuiston/hiihtokeskuksen lipunmyynnistä aukioloaikoina ja vesipuiston nettikaupasta 19.3.24 alkaen.

Lasten kausikortti 6-11-vuotiaille. Aikuisten kausikortti 12 vuotta täyttäneille. Hinta sisältää vesipuiston kesäkausikortin, hiihtokeskuksen kausikortin (sis. myös vesipuiston käyttöoikeus talvikaudella), pysäköintiluvan (1 kpl per kortti) sekä hiihtokeskuksen älykortin. Superkausikortti on henkilökohtainen. Huom! Tarkista vesipuiston ja hiihtokeskuksen aukioloajat, säännöt ja ohjeistukset nettisivuiltamme ennen ostamista.

IKÄRAJAT: Hiihtokeskuksessa aikuisten kausikorttien ja lippujen ikäraja on 12 vuotta. 0-3-vuotiaat pääsevät veloituksetta vesipuistoon ja 0-5-vuotiaat pääsevät veloituksetta hiihtokeskukseen maksavan aikuisen kanssa. Ota tarvittaessa yhteyttä Serenaan sähköpostitse, niin ohjeistamme minkä kausikortin tarvitset.

 • Esimerkki 1: Lapsi on 11-vuotias. Mikäli hän täyttää 12 vuotta ennen talvikauden alkamista (1.11.24) tarvitsee hän aikuisten kausikortin. Jos taas lapsi täyttää 12 vuotta kesken talvikauden (esim. v. 2025 tammikuussa), nyt ostettaessa oikea tuote on lasten (6-11 v.) kausikortti. Lapsen ikä talvikauden alkaessa määrittää, minkä superkausikortin hän tarvitsee.
 • Esimerkki 2: Lapsi on 4-vuotias. Lapsi tarvitsee lipun/kausikortin vesipuistoon, mutta ei hiihtokeskukseen. Superkausikortin sijaan edullisemmaksi tulee ostaa vesipuiston kesä- ja talvikausikortit.

Haluatko päivittää Superkausarin sisältämän vesipuisto Serenan kesäkausikortin Puuharyhmän kesäkausikorttiin, jolla pääset Serenan lisäksi myös muihin Puuharyhmän puistoihin kesäkaudella (Puuhamaa, Tropiclandia, Visulahti)? Tämä onnistuu vain 30 € lisämaksulla. Osta Superkausikortti normaalisti ja lähetä sähköpostia [email protected], ja saat ohjeet lisämaksun suorittamiseen.

Miten saan superkausikortin?

Voit ostaa sen vesipuiston nettikaupasta 19.3.-30.4.24 tai paikan päältä vesipuiston/hiihtokeskuksen lipunmyynnistä aukioloaikoina 30.4.24 saakka. Maksutapoina nettikaupassa käy verkkopankki- tai luottokorttimaksu. Paikan päällä käyvät kaikki hinnastossa mainitut maksutavat.

Nettikauppaoston jälkeen saat sähköpostitse nettilipun, joka skannataan vesipuiston lipunmyynnissä 1. käyntisi yhteydessä kesäkaudella. Toimita kasvokuvasi ja täytä kausikorttilomake. Varsinaisen kausikortin saat sitä seuraavan käyntisi yhteydessä kesäkaudella (otathan ystävällisesti huomioon, että varsinkin alkukaudella kausikorttien tekemisessä saattaa olla ruuhkaa). VINKKI: Voit nopeuttaa kausikortin saamista täyttämällä alla olevan lomakkeen ennakkoon ja liittämällä siihen kasvokuvasi (esim. kännykällä otettu kasvokuva).

Paikan päältä ostaessasi, täytä kassalla paperinen kausikorttilomake, jonka jälkeen toimitathan mahdollisimman pian passikuvan kokoisen kasvokuvasi joko paikan päällä tai lähetä se sähköpostitse (ilmoita sähköpostissa kausikorttilaisten nimet).

Huom! Saat ensin kesäkauden kausikortin. Hiihtokeskuksen kausikortti talvikaudelle tulee hakea erikseen vuokraamosta sen avautuessa, koska kyseessä on hissiporteilla toimiva älykortti.

Asiointia nopeuttaessasi täytäthän verkkokauppaostoksen jälkeen ala olevan lomakkeen (1 lomake per kausikorttilainen)


  Liitä kausikorttilaisen kasvokuva (max 4 mb). Sallitut tiedostotyypit: / Please attach a face photo of the season pass holder (max 4 mb). Allowed file formats:
  png | jpg | jpeg | WebP.  Saat kopion lähettämästäsi lomakkeesta sähköpostiisi. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansiosi.

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C