Hotellit

Hotelli Korpilampi, Espoo, 400m kävelymatkan päässä

Hotelli Korpilampi sijaitsee kauniin erämaalammen rannalla. Hotellia ympäröivät metsät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden elämyksellisiin aktiviteetteihin sekä lepoon ja virkistymiseen luonnon helmassa.

Vesipuisto Serena ja Serena Ski ovat vain 400 metrin päässä hotellilta. Huonevalikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto niin liikematkaajille kuin lomamatkalla oleville perheille. Huoneiden hintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, saunominen ja uinti sekä kuntosalin käyttö, veloitukseton pysäköinti ja langaton internetyhteys. Varaa huoneesi parhaalla hinnalla kätevästi on-line varausjärjestelmästä tai vastaanotosta: +358 9 6138 411 tai [email protected]

www.korpilampi.fi


Espoon Aurinkohuvilat, Espoo, 800 m kävelymatkan päässä

Tervetuloa Aurinkolammelle! Aurinkolammen luonnonkauniiseen ympäristöön on rakennettu kodinomaisia huviloita, jotka sijaitsevat vain noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Viihtyisissä 6 ja 8 hengen huviloissa majoitut mukavasti, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Loppusiivous sisältyy hintaan. Alueellamme on veloitukseton pysäköinti. Lastensängyt ilman lisäkuluja. Meille ovat myös lemmikit aina tervetulleita veloituksetta. Suurimmassa huvilassamme Vanhassa Tallissa huvilakylän keskellä kokoustat viehättävässä miljöössä, johon saa tuoda mukanaan omat eväät. Vanha Talli on oiva paikka myös syntymäpäiville, häille ja muille perhejuhlille. Tallin ulkoterassilla voit rentoutua porealtaassa, jonka saat käyttöösi lisämaksusta.

Varaustiedustelut: 0400 602 180 tai [email protected]

www.aurinkohuvilat.fi

 


VALO Hotel & Work https://valo.fi/

VALO Hotel & Work on uudenlainen, tilojen kaksoiskäyttöön erikoistunut hotelli. VALO sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin Ruskeasuolla. VALOssa on yhteensä 422 huonetta, jotka toimivat päivisin työhuoneina ja öisin hotellihuoneina. VALOsta löytyy lisäksi coworking-tiloja ja kokoustiloja, jotka muuntautuvat öisin myös hotellikäyttöön. VALOn alakerrassa on kaksi ravintolaa ja rakennuksen katolla sijaitsee puolestaan erittäin suosittu, saunoin ja altain varustettu, wellness-alue sekä upea Rooftop Terrace, joka on auki koko kesän ajan.

 

GLO Hotel Sello, Espoo

www.glohotels.fi/hotellit/glo-hotel-sello

Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo

www.sokoshotels.fi/hotellit/espoo/

Scandic Hotel Espoo, Espoo

www.scandichotels.fi/Hotels/Countries/Suomi/Espoo/Hotels/Scandic-Espoo/

Hämeenkylän kartano, Vantaa

www.hameenkylankartano.fi

Hotel Arthur, Helsinki

www.hotelarthur.fi


 

Lisää Helsingin ja Espoon majoitussuosituksia löydät Tripadvisorista:

Helsinki

Espoo

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C