Rekrytointi

Hae töihin Serenaan!

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään vesipuiston ja/tai hiihtokeskuksen tehtävissä? Laita hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta.  Rekrytoimme henkilökuntaa ympäri vuoden. Tällä hetkellä haemme erityisesti:

Hiihtokeskustyöntekijöitä

Haemme hiihtokeskustyöntekijöitä talvikaudelle 2022-2023. Tehtävään valitut henkilöt toimivat Serenan välinevuokraamossa, lipunmyynnissä, rinnekahvilassa, hissityöntekijöinä sekä ulkoalueen ja suorituspaikkojen kunnossapidossa.

Halutessasi voit hakea myös pelkästään hissityöntekijän tehtävää.

Työ alkaa hiihtokeskuksen kauden alkaessa (arviolta marras-joulukuu 2022). Työajat painottuvat keskuksen aukioloaikojen mukaisesti arki-iltoihin, viikonloppuihin sekä koululaisten loma-aikoihin.

Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus palvelualalta, kassatyöstä, vastuullisesta rahankäsittelystä, sekä ensiaputaidot. Eduksi on myös aikaisempi kokemus hiihtokeskusalalta ja/tai harrastuneisuus laskettelusta/lautailusta sekä välineiden huollosta. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska tehtävään annetaan perehdytys ja tärkeintä on kiinnostus asiakaspalvelutehtävää kohtaan. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.

Hissityöskentely vaatii huolellisuutta, tarkkaavaisuutta sekä kykyä reagoida nopeasti tilanteisiin. Tehtävään kuuluu lisäksi suorituspaikkojen ja ulkoalueiden kunnossapitoa. Eduksi on kokemus esimerkiksi kiinteistöhuollon tehtävistä. Aikaisempi kokemus hissityöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä tehtävään annetaan perehdytys.

Tärkeintä on, että olet innostunut hiihtokeskusalasta ja haluat kehittyä asiakaspalvelijana. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Tehtävässä noudatetaan hiihtokeskusalan työehtosopimusta. Palkkaus 10,74 € / h.

Kesätyöhaku 2023

Kesätyöhaku alkaa tammikuussa.

Ennen hakemista tutustuthan alla oleviin tehtäväkuvauksiin ja lisätietoihin.  Haastatteluun pyydetään sähköpostilla, joten ilmoitathan tietoihin sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luet aktiivisesti.

 • Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä hakijoita.
 • Ravintola- ja kioskityöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää tuotteiden myyntiä, valmistusta ja asiakaspalvelua. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, lisäksi anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen suurin osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
 • Lipunmyyjä ja myymälän työntekijä (5 paikkaa). Lipunmyyjien ja myymälän työntekijöiden tehtävänä on Serenan sisäänpääsylippujen myynti, myymälän tuotteiden myynti ja asiakasneuvonta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
 • Siivooja (5 paikkaa). Vesipuiston siivoojan tehtävänä on asiakastilojen, kuten sisävesipuiston, ulkoalueen, sekä mökkien siivous. Tehtäviin kuuluu myös esimerkiksi ravintola- ja henkilöstötilojen siivousta. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivousalasta.
 • Huoltomies/nainen (5 paikkaa). Haemme sekä vesipuiston huoltopäivystäjiä että ulkohuollon työntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Tehtävät vaativat B-ajokortin, ja eduksi on aikaisempi kokemus esimerkiksi trukin ajamisesta.
  • Vesipuiston huoltopäivystäjä: Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii hyvin esimerkiksi lvi-, sähkö-, rakennus-, kiinteistö- tai muun alan opiskelijalle ja voidaan suorittaa myös osana opiskelun työharjoittelua. Huoltopäivystäjän tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko toukokuun alussa tai viimeistään kesäkuun alussa. Työ voidaan aloittaa niin sovittaessa osa-aikaisena jo ennen toukokuuta. Huom! Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä mikäli sopivat henkilöt löydetään, laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian. Huoltopäivystäjän työhön kuuluu myös ulkohuollon tehtäviä.
  • Ulkohuollon työntekijä: Tehtävään kuuluu monipuolisia ulkovesipuiston ja mökkialueen huollon tehtäviä, kuten vesipuiston altaiden, viheralueiden, ulkomyyntipisteiden ja mökkien kunnossapitotehtävät, jätehuolto ja siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet osoittanut työtä pelkäämättömän asenteesi aiemminkin.

Muuta huomioitavaa

 • Tehtävään valituille järjestetään perehdytyspäivä pe 26.5.2023 klo 12-19. Perehdytyspäivänä tutustutaan Serenaan työnantajana ja tuleviin työtehtäviin ja työkavereihin. Perehdytyspäivä on palkaton.
 • Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 8.6.-20.8.2023.
  • Mikäli voit aloittaa jo aikaisemmin, ilmoita hakemuksessasi (pääosa huollon tehtävistä alkaa jo toukokuussa).
  • Osa työsuhteista laaditaan kiireisimmän ajan eli heinä-elokuun ajaksi. Voit siis hakea joko a) koko kesäksi tai b) pelkästään heinä-elokuuksi.
  • Pelkästään kesäkuun ajaksi tehtyjä hakemuksia ei huomioida.
  • Työvuorot sijoittuvat huollon tehtäviä lukuunottamatta pääosin klo 11-20 välille.
  • Huomioithan, että pitkiä (yli 4 pv) vapaajaksoja ei voida myöntää kiireisimmän sesongin ajaksi (juhannuksesta elokuun puoleenväliin). Tehtävään valitut henkilöt sitoutuvat työskentelemään pääsesongin ajan.
  • Työtehtävissä noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.
  • Palkkaus 8,20 €/h. Alle 18-vuotialla voidaan soveltaa työehtosopimuksen mukaista 90% palkkausta.
  • Siivouksen ja huollon tehtävien palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus, koulutus ja osaaminen.

Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus
Työsuhteen kesto: 6.6. – 14.8.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv

Hakulomake

  Ensisijainen haettava tehtävä (* = pakollinen)

  Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymäaika*

  Katuosoite*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Asiakaspalvelutason kielitaito (muusta kielitaidosta voit kirjoittaa alla olevaan lisätietokenttään)

  EnglantiVenäjäRuotsiViro

  Ensiapukoulutus

  Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

  Voimassaolevat passit/luvat

  HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

  Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan*

  Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus, koulutus*
  (Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

  Milloin (pvm) voit aloittaa työt?*

  Mihin asti (pvm) voit olla työssä?*

  Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä:

  Lisätiedot

  Lataa tiedosto

  Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 2 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: .pdf | .doc | .docx | .gif | .jpg | .jpeg | .png

  Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot ovat oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi. Mikäli saat virheilmoituksen, varmista, että olet täyttänyt kaikki kohdat ja että liitetiedostojen koko ei ylitä maksimia.


  Tietosuojakäytäntö

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C