Rekrytointi

Hae töihin Serenaan!

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään vesipuiston ja/tai hiihtokeskuksen tehtävissä? Laita hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta.  Rekrytoimme henkilökuntaa ympäri vuoden. Otathan huomioon, että tietosuojasyistä säilytämme hakemustiedot vain kauden kerrallaan, joten mikäli et tullut valituksi aiemmin, voit hakea seuraavalla kaudella uudelleen. Tällä hetkellä haemme erityisesti:


1) Hiihtokeskustyöntekijöitä (8 paikkaa) talvikaudelle 2023-2024 (marraskuu-huhtikuu).

 • Serena Ski hakee hiihtokeskustyöntekijöitä talvikaudelle 2023-2024. Tehtävään valitut henkilöt toimivat esimerkiksi Serenan välinevuokraamossa, lipunmyynnissä, rinnekahvilassa, hissityöntekijöinä sekä ulkoalueen ja suorituspaikkojen kunnossapidossa. Tehtävään on mahdollista liittää myös vesipuiston työtehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva määrittyy henkilön kiinnostuksen, osaamisen sekä Serenan tarpeiden mukaan.
 • Lisäksi haemme rinnekonekuljettajaa sekä rinnepäivystäjää/lumetustyöntekijöitä. Näihin tehtävään valituilla henkilöllä tulee olla aikaisempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä ja/tai soveltuvilta aloilta.
 • Työ alkaa hiihtokeskuksen kauden alkaessa (arviolta marras-joulukuu 2023). Työajat painottuvat keskuksen aukioloaikojen mukaisesti arki-iltoihin, viikonloppuihin sekä koululaisten loma-aikoihin. Rinnekonekuljettajan ja lumetuksen tehtävissä työ sisältää myös yötyötä.
 • Tehtävissä on eduksi aikaisempi kokemus esimerkiksi palvelualalta, kassatyöstä, vastuullisesta rahankäsittelystä, sekä ensiaputaidot. Eduksi on myös aikaisempi kokemus hiihtokeskusalalta ja/tai harrastuneisuus laskettelusta/lautailusta sekä välineiden huollosta. Aikaisempi kokemus ei esim. vuokraamotyöntekijän tehtävässä kuitenkaan ole välttämätöntä, koska tehtävään annetaan perehdytys ja tärkeintä on kiinnostus asiakaspalvelutehtävää kohtaan. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Hissityöskentely vaatii huolellisuutta, tarkkaavaisuutta sekä kykyä reagoida nopeasti tilanteisiin. Tehtävään kuuluu lisäksi suorituspaikkojen ja ulkoalueiden kunnossapitoa. Eduksi on kokemus esimerkiksi kiinteistöhuollon tehtävistä. Aikaisempi kokemus hissityöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä tehtävään annetaan perehdytys.
 • Tärkeintä on, että olet innostunut hiihtokeskusalasta ja haluat kehittyä asiakaspalvelijana. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Tehtävässä noudatetaan hiihtokeskusalan työehtosopimusta.
 • Ilmoita hakemuksessasi perustietojesi sekä aikaisemman työ- ja harjoittelukokemuksen lisäksi tiedot siitä milloin voit aloittaa työt, sekä miten ja kuinka paljon voit työskennellä.

2) Huoltotyöntekijöitä (2 paikkaa) Serenaan ja Puuhamaahan, syksystä 2023 alkaen (aloitus sopimuksen mukaan).

 • Haemme nyt vesipuisto & hiihtokeskus Serenaan ja Puuhamaahan huoltohenkilöitä monipuolisiin tehtäviin. Puuhamaa on avoinna kesäkausina, Serena on avoinna ympärivuotisesti. Tehtävään valitut henkilöt voivat työskennellä kummassakin toimipisteessämme – lähtökohtaisesti Serenassa talvikausina ja Puuhamaassa kesäkausina. Tarjolla on vakituinen kokoaikatyö, mutta myös osa-aikaisesta työsuhteesta on hakiijan toivomuksesta mahdollista sopia.
 • Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vielä urasi alkuvaiheessa. Hyvän pohjan antaa esimerkiksi kiinteistöhuollon tai rakennusalan aikaisempi kokemus, mutta myös kokemus joltain muulta soveltuvalta alalta. Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Aikaisempi kokemus uimahalli- tai huvipuistotyöskentelystä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan perehdytys. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti. Muut suoritetut koulutukset ja sertifikaatit ovat eduksi.
 • Otathan huomioon, että työajat sijoittuvat paitsi arkipäiville niin myös viikonlopuille, sekä erityisesti koululaisten loma-ajoille. Tärkeää on sitoutuminen erityisesti kesälomakauden työskentelyyn. Kaudesta riippuen työntekopaikka on joko (syys-, talvi- ja kevätkausina) Serena: Tornimäentie 10, 02970 Espoo tai (kesäkausina) Puuhamaa: Vähikkäläntie 11, 12400 Tervakoski.
 • Ilmoitathan hakemuksessasi aikaisemman työkokemuksesi, koulutuksesi, tiedot osaamisestasi sekä tiedon milloin voit aloittaa työt. Ilmoitathan myös, haetko kokoaika- vai osa-aikaista työtä. Työsuhteessa noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta, ja tehtävän palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus ja osaaminen. Halutessasi voit laittaa palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

3) Uimavalvojia (5 paikkaa) syys-, talvi- ja kevätkaudelle, lokakuusta 2023 alkaen (aloitus sopimuksen mukaan).

 • Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Aikaisempi kokemus uimavalvontatehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan perehdytys. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivotaan ensisijaisesti täysi-ikäisiä tai lähellä täysi-ikäisyyttä olevia hakijoita työn vastuullisuudesta johtuen.
 • Työ on osa-aikainen ja soveltuu esimerkiksi opiskelijalle tai myös muun työn ohelle. Työvuorot sijoittuvat viikonlopuille klo 11-19 sekä koululaisten loma-ajoille (syyslomat, joululomat, talvilomat). Tehtävässä on erikseen sovittaessa mahdollista jatkaa myös kesäkaudella 2024 (kesä-elokuu).
 • Tehtävään on mahdollista liittää myös muita matkailukeskus Serenan tehtäviä hakijan kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen, esimerkiksi ravintola-, hiihtokeskus-, huolto- kassatyöntekijän ym. tehtäviä. Mainitsethan hakemuksesi yhteydessä mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja miten/kuinka paljon voit työskennellä. Tehtävässä noudatetaan Huvi- teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

Voit hakea myös muita tehtäviä. Näiden osalta paikkoja voi avautua myöhemmin.

Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus, hiihtokeskuksen tehtävissä hiihtokeskusalan työehtosopimus
Työsuhteen kesto: sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv jos ei tehtävän kuvauksessa ole muuta mainittu

Hakulomake

  Ensisijainen haettava tehtävä (* = pakollinen)

  Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymäaika*

  Katuosoite*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Asiakaspalvelutason kielitaito (muusta kielitaidosta voit kirjoittaa alla olevaan lisätietokenttään)

  EnglantiVenäjäRuotsiViro

  Ensiapukoulutus

  Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

  Voimassaolevat passit/luvat

  HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

  Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan*

  Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus, koulutus*
  (Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

  Milloin (pvm) voit aloittaa työt?*

  Mihin asti (pvm) voit olla työssä?*

  Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä:

  Lisätiedot

  Lataa tiedosto

  Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 3 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: .pdf | .doc | .docx | .gif | .jpg | .jpeg | .png

  Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot ovat oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi (tarkista myös roskapostikansio). Mikäli saat virheilmoituksen, varmista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat ja että liitetiedostojen koko ei ylitä maksimia. Liitetiedostojen on oltava edellä mainittua tiedostotyyppiä, eli jos käytät esim. OpenOfficea, tallenna tiedosto .odf-tiedostomuodon sijaan jonain muuna edellä mainituista tiedostotyypeistä.


  Tietosuojakäytäntö

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C