Rekrytointi

Hae töihin Serenaan!

Rekrytointi

Tällä hetkellä haemme vielä buffet-kokkia, muut tehtävät on pääosin täytetty. Huom! Vaikka kesätyönhaku 2024 onkin päättynyt, voi yksittäisiä paikkoja vielä avautua ennen kesää ja myös kesäkauden aikana. Voit siis edelleen hakea kesätyöhön Serenaan, olemme tarvittaessa yhteydessä hakijoihin. Rekrytointilomake on sivun alalaidassa. Ennen hakemuksen lähettämistä, tutustuthan alla oleviin tehtäväkuvauksiin ja lisätietoihin.

Kesätyöhaku vesipuistoon 2024

Kiinnostaako työ Pohjoismaiden suurimmassa ympärivuotisessa vesipuistossa? Hae nyt kesätyötä Serenasta! Hakemuslomakkeessa valitset sinua itseäsi eniten kiinnostavan ensisijaisen ja toissijaisen tehtävän, mutta sama henkilö voi toimia myös useammassakin eri tehtävässä. Serenan työkielenä on suomi, jolloin työtehtävissä vaatimuksena on riittävä suomen kielen suullinen taito. Muu kielitaito on eduksi. Osa tehtävistä (esim. huoltopäivystäjä) vaatii täysi-ikäisyyttä, mutta kesätyöpaikkoihin voivat hakea myös 15-17-vuotiaat.

Tällä hetkellä avoimia työpaikkoja on uimavalvojan, kokin, ja huoltopäivystäjän tehtävissä. Muiden tehtävien osalta paikat on pääosin täytetty, joskin paikkoja voi avautua myöhemmin.

 • Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä tai lähellä täysi-ikäisyyttä olevia hakijoita.
 • Ravintola- ja kioskityöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää mm. tuotteiden myyntiä ja kassatyötä, tuotteiden valmistusta, ravintolapisteiden siivoustyötä sekä asiakaspalvelua. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, lisäksi anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
 • Buffet-kokki (2 paikkaa). Buffetkokin tehtäviin kuuluu mm. buffetruoan valmistus, esillepano sekä muut yleiset keittiön tehtävät. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon ja buffetin lisäksi olet valmis tarttumaan muihinkin ravintolan tehtäviin tarvittaessa. Tehtävän palkkaus sovitaan työntekijän koulutuksen ja ammattikokemuksen mukaan.
 • Kassatyöntekijä (10 paikkaa). Kassatyöntekijöiden tehtävänä on toimia Serenan lipunmyynnin, myymälän ja ravintolapisteiden kassoilla. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
 • Siivooja (7 paikkaa). Vesipuiston siivoojan tehtävänä on asiakastilojen, kuten sisävesipuiston, ulkoalueen, sekä mökkien siivous. Tehtäviin kuuluu myös esimerkiksi ravintola- ja henkilöstötilojen siivousta. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivousalasta sekä B-ajokortti, mutta tarjolla on myös tehtäviä, jotka eivät vaadi aikaisempaa siivousalan kokemusta tai ajokorttia. Tehtävän palkkaus sovitaan työntekijän koulutuksen ja ammattikokemuksen mukaan.
 • Huoltomies/nainen (5 paikkaa). Haemme sekä vesipuiston huoltopäivystäjiä että ulkohuollon työntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Tehtävät vaativat B-ajokortin, ja eduksi on aikaisempi kokemus esimerkiksi trukin ajamisesta. Tehtävän palkkaus sovitaan työntekijän koulutuksen ja ammattikokemuksen mukaan. Huom! Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopivat henkilöt löydetään, laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian. Huoltopäivystäjän työhön kuuluu myös ulkohuollon tehtäviä.
  • Vesipuiston huoltopäivystäjä: Tehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii sekä jo kokeneelle että myös uransa alussa olevalle henkilölle, ja esimerkiksi lvi-, sähkö-, rakennus-, kiinteistö- tai muun alan opiskelijalle. Huoltopäivystäjän tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko toukokuun alussa tai viimeistään kesäkuun alussa. Työ voidaan aloittaa niin sovittaessa myös jo ennen toukokuuta osa- tai täysiaikaisena.
  • Ulkohuollon työntekijä: Tehtävään kuuluu monipuolisia ulkovesipuiston ja mökkialueen huollon tehtäviä, kuten vesipuiston altaiden, viheralueiden, ulkomyyntipisteiden ja mökkien kunnossapitotehtävät, jätehuolto ja siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet osoittanut työtä pelkäämättömän asenteesi aiemminkin. Työtehtävä määrittyy myös osaamisen ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Haastattelut

 • Haastattelun ajankohta sovitaan hakijan kanssa sähköpostitse ennakoon.
 • Ilmoitathan tietoihin sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luet aktiivisesti (tarkista myös roskapostikansio säännöllisesti).
 • Haastattelut pidetään vesipuisto Serenan tiloissa.

Muuta huomioitavaa

 • Tehtäviin valituille ilmoitetaan työpaikasta sähköpostitse.
 • Tehtäviin valituille järjestetään perehdytyspäivä pe 24.5.2024 klo 12-19. Perehdytyspäivänä tutustutaan Serenaan työnantajana ja tuleviin työtehtäviin ja työkavereihin. Perehdytyspäivä on palkaton.
 • Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 6.6.-6.8. + viikonloput 10.-11.8. ja 17.-18.8.2024. Otathan jo hakuvaiheessa huomioon seuraavat työsuhteen kestoa koskevat ohjeistukset:
  • Hakijat, jotka voivat sitoutua koko (tai lähes koko) kesäkauteen, ovat valinnoissa etusijalla. Osa työsuhteista alkaa kuitenkin vasta kesäkuun loppupuolella tai heinäkuun alussa, joten aloitus heti kesäkauden alussa ei ole pakollinen. Mikäli voit aloittaa jo aikaisemmin kuin kesäkuussa, ilmoita hakemuksessasi! Työpaikkoja on avoinna jo talvi/kevätkaudella, ja pääosa huollon tehtävistä alkaa toukokuussa.
  • Työvuorot sijoittuvat pääosin klo 11-20 väliseen aikaan kaikille viikonpäiville (ma-su). Erityisesti huollon ja siivouksen osalta osa työvuoroista alkaa jo aikaisemmin aamulla tai päättyy myöhemmin illalla. Mieti jo etukäteen, miten pääset liikkuman työvuoroihin.
  • Huomioithan, että pitkiä (yli 4 pv) vapaajaksoja ei voida myöntää kiireisimmälle sesongille (juhannuksesta elokuun 1. viikolle saakka). Tehtäviin valitut henkilöt sitoutuvat työskentelemään tämän pääsesongin ajan. Pelkästään kesäkuuta koskevia työhakemuksia ei oteta huomioon.
 • Palkkaus
  • Työtehtävissä noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.
  • Kassatyöntekijän, uimavalvonnan, sekä ravintola- ja kioskityön palkkaus 9,20 €/h. Alle 18-vuotiailla sovelletaan työehtosopimuksen mukaista 90% palkkausta (8,28 € / h) työsuhteen ensimmäisen 2 kk ajalta.
  • Siivouksen, buffet-kokin ja huollon tehtävien palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus, koulutus ja ammattiosaaminen.

Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus, hiihtokeskuksen tehtävissä hiihtokeskusalan työehtosopimus
Työsuhteen kesto: sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv jos ei tehtävän kuvauksessa ole muuta mainittu

Hakulomake

  Ensisijainen haettava tehtävä (* = pakollinen)

  Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymäaika*

  Katuosoite*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Asiakaspalvelutason kielitaito (muusta kielitaidosta voit kirjoittaa alla olevaan lisätietokenttään)

  EnglantiVenäjäRuotsiViro

  Ensiapukoulutus

  Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

  Voimassaolevat passit/luvat

  HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

  Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan*

  Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus, koulutus*
  (Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

  Milloin (pvm) voit aloittaa työt?*

  Mihin asti (pvm) voit olla työssä?*

  Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä:

  Lisätiedot

  Lataa tiedosto

  Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 3 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: .pdf | .doc | .docx | .gif | .jpg | .jpeg | .png

  Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot ovat oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi (tarkista myös roskapostikansio). Mikäli saat virheilmoituksen, varmista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat ja että liitetiedostojen koko ei ylitä maksimia. Liitetiedostojen on oltava edellä mainittua tiedostotyyppiä, eli jos käytät esim. OpenOfficea, tallenna tiedosto .odf-tiedostomuodon sijaan jonain muuna edellä mainituista tiedostotyypeistä.


  Tietosuojakäytäntö

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C