Rekrytointi

Hae töihin Serenaan!

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työskentelemään vesipuiston ja/tai hiihtokeskuksen tehtävissä? Laita hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta.  Rekrytoimme henkilökuntaa ympäri vuoden, ja kesätyönhaku käynnistyy aina tammikuussa. Otathan huomioon, että tietosuojasyistä säilytämme hakemustiedot vain kauden kerrallaan, joten mikäli et tullut valituksi aiemmin, voit hakea seuraavalla kaudella uudelleen.

Tällä hetkellä (talvikausi 2023-2024) avoimia paikkoja on erityisesti uimavalvonnan tehtävissä. Voit halutessasi hakea myös muita tehtäviä, näitä paikkoja voi mahdollisesti avautua myöhemmin. Rekrytointilomake on sivun alalaidassa.

Uimavalvojia syys-, talvi- ja kevätkaudelle (aloitus sopimuksen mukaan).

 • Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Aikaisempi kokemus uimavalvontatehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan perehdytys. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivotaan ensisijaisesti täysi-ikäisiä tai lähellä täysi-ikäisyyttä olevia hakijoita työn vastuullisuudesta johtuen.
 • Työ on osa-aikainen ja soveltuu esimerkiksi opiskelijalle tai myös muun työn ohelle. Työvuorot sijoittuvat viikonlopuille klo 11-19 sekä koululaisten loma-ajoille (syyslomat, joululomat, talvilomat). Tehtävässä on erikseen sovittaessa mahdollista jatkaa myös kesäkaudella 2024 (kesä-elokuu).
 • Tehtävään on mahdollista liittää myös muita matkailukeskus Serenan tehtäviä hakijan kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen, esimerkiksi ravintola-, hiihtokeskus-, huolto- kassatyöntekijän ym. tehtäviä. Mainitsethan hakemuksesi yhteydessä mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja miten/kuinka paljon voit työskennellä. Tehtävässä noudatetaan Huvi- teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. Palkkaus 9,20 € / h.

Voit hakea myös alla lueteltuja muita tehtäviä. Näiden osalta paikkoja voi avautua myöhemmin.

Siivoojia (aloitus sopimuksen mukaan).

 • Serenan siivoojat työskentelevät paitsi vesipuiston, niin myös mm. hiihtokeskuksen sekä mökkien siivoustehtävissä. Työtä on tarjolla ympärivuotisesti, painottuen aukioloaikojen mukaisesti viikonlopuille sekä koululaisten loma-aikoihin (syyslomat, joululomat, talvilomat, kesälomat). Työaika on n. 25-40 h / vk. Työ sijoittuu pääasiassa klo 8-22 väliselle ajalle, ma-su päiville. Voit hakea tehtävää ja esittää myös oman toiveesi työtuntien määrästä.
 • Tehtävään annetaan perehdytys, mutta aikaisempi kokemus siivousalalta on hakijalle eduksi. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti. Tehtävässä tarvitaan vähintään tyydyttävä suomen kielen taito. Muu kielitaito on eduksi.
 • Työtehtävässä noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. Palkkauksessa otetaan henkilön aikaisempi kokemus ja osaaminen huomioon.

Hiihtokeskustyöntekijöitä talvikaudelle 2023-2024 (marraskuu-huhtikuu).

 • Serena Ski hakee hiihtokeskustyöntekijöitä talvikaudelle 2023-2024. Tehtävään valitut henkilöt toimivat esimerkiksi Serenan välinevuokraamossa, lipunmyynnissä, rinnekahvilassa, hissityöntekijöinä sekä ulkoalueen ja suorituspaikkojen kunnossapidossa. Tehtävään on mahdollista liittää myös vesipuiston työtehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva määrittyy henkilön kiinnostuksen, osaamisen sekä Serenan tarpeiden mukaan.
 • Lisäksi haemme rinnekonekuljettajaa sekä rinnepäivystäjää/lumetustyöntekijöitä (Huom! nämä paikat täytetty kaudelle 23-24). Näihin tehtävään valituilla henkilöllä tulee olla aikaisempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä ja/tai soveltuvilta aloilta. Rinnekonekuljettajan, rinnepäivystäjän, ja muiden vastaavien ammattitehtävien palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus ja osaaminen.
 • Työ alkaa hiihtokeskuksen kauden alkaessa (arviolta marras-joulukuu 2023). Työajat painottuvat keskuksen aukioloaikojen mukaisesti arki-iltoihin, viikonloppuihin sekä koululaisten loma-aikoihin. Rinnekonekuljettajan ja lumetuksen tehtävissä työ sisältää myös yötyötä.
 • Tehtävissä on eduksi aikaisempi kokemus esimerkiksi palvelualalta, kassatyöstä, vastuullisesta rahankäsittelystä, sekä ensiaputaidot. Eduksi on myös aikaisempi kokemus hiihtokeskusalalta ja/tai harrastuneisuus laskettelusta/lautailusta sekä välineiden huollosta. Aikaisempi kokemus ei esim. vuokraamotyöntekijän tehtävässä kuitenkaan ole välttämätöntä, koska tehtävään annetaan perehdytys ja tärkeintä on kiinnostus asiakaspalvelutehtävää kohtaan. Tehtävässä tarvitaan suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Hissityöskentely vaatii huolellisuutta, tarkkaavaisuutta sekä kykyä reagoida nopeasti tilanteisiin. Tehtävään kuuluu lisäksi suorituspaikkojen ja ulkoalueiden kunnossapitoa. Eduksi on kokemus esimerkiksi kiinteistöhuollon tehtävistä. Aikaisempi kokemus hissityöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä tehtävään annetaan perehdytys.
 • Tärkeintä on, että olet innostunut hiihtokeskusalasta ja haluat kehittyä asiakaspalvelijana. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Tehtävässä noudatetaan hiihtokeskusalan työehtosopimusta. Palkkaus hiihtokeskustyöntekijän osalta 11,39 € / h (1.12.23 alkaen).
 • Ilmoita hakemuksessasi perustietojesi sekä aikaisemman työ- ja harjoittelukokemuksen lisäksi tiedot siitä milloin voit aloittaa työt, sekä miten ja kuinka paljon voit työskennellä.

Huoltotyöntekijöitä Serenaan ja Puuhamaahan (aloitus sopimuksen mukaan).

 • Haemme vesipuisto & hiihtokeskus Serenaan sekä myös Puuhamaahan (Vähikkäläntie 11, 12400 Tervakoski) huoltohenkilöitä monipuolisiin tehtäviin (erityisesti kesäkaudelle 2024). Puuhamaa on avoinna kesäkausina, Serena on avoinna ympärivuotisesti.
 • Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vielä urasi alkuvaiheessa. Hyvän pohjan antaa esimerkiksi kiinteistöhuollon tai rakennusalan aikaisempi kokemus, mutta myös kokemus joltain muulta soveltuvalta alalta. Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Aikaisempi kokemus uimahalli- tai huvipuistotyöskentelystä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan perehdytys. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti. Muut suoritetut koulutukset ja sertifikaatit ovat eduksi.
 • Otathan huomioon, että työajat sijoittuvat paitsi arkipäiville niin myös viikonlopuille, sekä erityisesti koululaisten loma-ajoille. Tärkeää on sitoutuminen erityisesti kesälomakauden työskentelyyn.
 • Ilmoitathan hakemuksessasi aikaisemman työkokemuksesi, koulutuksesi, tiedot osaamisestasi sekä tiedon milloin voit aloittaa työt. Ilmoitathan myös, haetko kokoaika- vai osa-aikaista työtä. Työsuhteessa noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta, ja tehtävän palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus ja osaaminen. Halutessasi voit laittaa palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

Kesätyöhaku vesipuistoon 2024

Kesätyöhaku 2024 alkaa tammikuussa. Ennen hakemuksen lähettämistä, tutustuthan alla oleviin tehtäväkuvauksiin ja lisätietoihin.

 • Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta Serenan liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä hakijoita.
 • Ravintola- ja kioskityöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää mm. tuotteiden myyntiä ja kassatyötä, tuotteiden valmistusta, ravintolapisteiden siivoustyötä sekä asiakaspalvelua. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, lisäksi anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen suurin osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
 • Buffet-kokki (2 paikkaa). Buffetkokin tehtäviin kuuluu mm. buffetruoan valmistus, esillepano sekä muut yleiset keittiön tehtävät. Voit olla urasi alkutaipaleella oleva opiskelija tai jo vähän aikaisempaa kokemusta kerryttänyt kokki. Tärkeintä on, että sinulla on reipas ja tunnollinen ote työntekoon ja buffetin lisäksi olet valmis tarttumaan muihinkin ravintolan tehtäviin tarvittaessa.
 • Kassatyöntekijä (10 paikkaa). Kassatyöntekijöiden tehtävänä on toimia Serenan lipunmyynnin, myymälän ja ravintolapisteiden kassoilla. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
 • Siivooja (7 paikkaa). Vesipuiston siivoojan tehtävänä on asiakastilojen, kuten sisävesipuiston, ulkoalueen, sekä mökkien siivous. Tehtäviin kuuluu myös esimerkiksi ravintola- ja henkilöstötilojen siivousta. Tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus siivousalasta.
 • Huoltomies/nainen (5 paikkaa). Haemme sekä vesipuiston huoltopäivystäjiä että ulkohuollon työntekijöitä. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Tehtävät vaativat B-ajokortin, ja eduksi on aikaisempi kokemus esimerkiksi trukin ajamisesta.
  • Vesipuiston huoltopäivystäjä: Tehtävään valittavilla tulee olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii hyvin esimerkiksi lvi-, sähkö-, rakennus-, kiinteistö- tai muun alan opiskelijalle ja voidaan suorittaa myös osana opiskelun työharjoittelua. Huoltopäivystäjän tehtävä alkaa sopimuksen mukaan joko toukokuun alussa tai viimeistään kesäkuun alussa. Työ voidaan aloittaa niin sovittaessa osa-aikaisena jo ennen toukokuuta. Huom! Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä mikäli sopivat henkilöt löydetään, laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian. Huoltopäivystäjän työhön kuuluu myös ulkohuollon tehtäviä.
  • Ulkohuollon työntekijä: Tehtävään kuuluu monipuolisia ulkovesipuiston ja mökkialueen huollon tehtäviä, kuten vesipuiston altaiden, viheralueiden, ulkomyyntipisteiden ja mökkien kunnossapitotehtävät, jätehuolto ja siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet osoittanut työtä pelkäämättömän asenteesi aiemminkin.

Haastattelut

 • Voit saapua joko avoimeen haastattelupäivään tai erilliseen haastatteluajankohtaan voidaan pyytää sähköpostilla, joten ilmoitathan tietoihin sellaisen sähköpostiosoitteen, jota luet aktiivisesti.
 • Avoimet haastattelupäivät
  • Haastattelupäivä 1 ilmoitetaan myöhemmin. Klo 17-20 (saavu joko klo 17:00 tai klo 18:30 aloitukseen)
  • Haastattelupäivä 2 ilmoitetaan myöhemmin. Klo 17-20 (saavu joko klo 17:00 tai klo 18:30 aloitukseen)
 • Haastattelut pidetään vesipuisto Serenassa.

Muuta huomioitavaa

 • Tehtävään valituille järjestetään perehdytyspäivä pe 24.5.2024 klo 12-19. Perehdytyspäivänä tutustutaan Serenaan työnantajana ja tuleviin työtehtäviin ja työkavereihin. Perehdytyspäivä on palkaton.
 • Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 6.6.-6.8. + viikonloput 10.-11.8. ja 17.-18.8.2024. Otathan jo hakuvaiheessa huomioon seuraavat työsuhteen kestoa koskevat ohjeistukset:
  • Hakijat, jotka voivat sitoutua koko (tai lähes koko) kesäkauteen, ovat valinnoissa etusijalla.
  • Osa työsuhteista alkaa kuitenkin vasta kesäkuun loppupuolella, joten aloitus kesäkauden alussa ei ole pakollinen! 
  • Pelkästään kesäkuun ajaksi tehtyjä hakemuksia ei huomioida.
  • Mikäli voit aloittaa jo aikaisemmin, ilmoita hakemuksessasi.
   • Työpaikkoja on avoinna jo kevätkaudella.
   • Pääosa huollon tehtävistä alkaa toukokuussa.
 • Työvuorot
  • Työvuorot sijoittuvat huollon tehtäviä lukuunottamatta pääosin klo 11-21 välille.
  • Huomioithan, että pitkiä (yli 4 pv) vapaajaksoja ei voida myöntää kiireisimmälle sesongille (juhannuksesta elokuun 1. viikolle saakka). Tehtäviin valitut henkilöt sitoutuvat työskentelemään tämän pääsesongin ajan.
 • Palkkaus
  • Palkkaus 9,20 €/h. Alle 18-vuotialla sovelletaan työehtosopimuksen mukaista 90% palkkausta (8,28 € / h) työsuhteen ensimmäisen 2 kk ajalta.
  • Siivouksen, kokin ja huollon tehtävien palkkauksessa otetaan lisäksi huomioon henkilön aikaisempi kokemus, koulutus ja osaaminen.
  • Työtehtävissä noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus, hiihtokeskuksen tehtävissä hiihtokeskusalan työehtosopimus
Työsuhteen kesto: sopimuksen mukaan
Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv jos ei tehtävän kuvauksessa ole muuta mainittu

Hakulomake

  Ensisijainen haettava tehtävä (* = pakollinen)

  Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymäaika*

  Katuosoite*

  Postinumero*

  Postitoimipaikka*

  Sähköposti*

  Puhelin*

  Asiakaspalvelutason kielitaito (muusta kielitaidosta voit kirjoittaa alla olevaan lisätietokenttään)

  EnglantiVenäjäRuotsiViro

  Ensiapukoulutus

  Ei suoritettuHätäensiapuEA1EA2

  Voimassaolevat passit/luvat

  HygieniapassiAnniskelupassiJärjestyksenvalvojakurssiTrukkikorttiTulityökorttiVesihygieniapassi

  Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan*

  Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus, koulutus*
  (Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

  Milloin (pvm) voit aloittaa työt?*

  Mihin asti (pvm) voit olla työssä?*

  Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä:

  Lisätiedot

  Lataa tiedosto

  Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 3 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: .pdf | .doc | .docx | .gif | .jpg | .jpeg | .png

  Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot ovat oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi (tarkista myös roskapostikansio). Mikäli saat virheilmoituksen, varmista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kohdat ja että liitetiedostojen koko ei ylitä maksimia. Liitetiedostojen on oltava edellä mainittua tiedostotyyppiä, eli jos käytät esim. OpenOfficea, tallenna tiedosto .odf-tiedostomuodon sijaan jonain muuna edellä mainituista tiedostotyypeistä.


  Tietosuojakäytäntö

  Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
  Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C