Kaikki löytötavarat vesipuistosta, hiihtokeskuksesta ja mökeiltä säilytetään Serenassa. Otathan ystävällisesti huomioon, että löytötavarakyselyitä ei aina pystytä käsittelemään puhelimitse, joten lähetäthän tiedustelun alla olevan lomakkeen kautta. Kyselyt pyritään käsittelemään 1-3 vrk kuluessa.

Vesipuiston löytötavarapisteenä toimii myymälä, hiihtokeskuksen osalta vuokraamo. Talvikaudella löytötavaroiden nouto tapahtuu näistä myyntipisteistä aukioloaikoina. Huom! Kesäkaudella vesipuiston myymälään ei pääse ilman sisäänpääsylippua. Löytötavarat voidaan kuitenkin ennakkoon sovittaessa tuoda lipunmyyntipisteeseen noudettavaksi.

Löytötavarat voidaan tarvittaessa myös postittaa. Jos haluat, että noudon sijaan löytötavara postitetaan, veloittaa Serena ennakkoon Postin hinnaston mukaiset postikulut lisättynä toimisto- ja käsittelykuluilla (6 €). Maksu tulee suorittaa ennakkoon Serenan nettikaupan kautta.

Löytötavaroita säilytetään kolme (3) kuukautta laskettuna siitä päivämäärästä, kun tavarat ovat löytötavarapisteelle saapuneet. Tämän jälkeen käyttökelpoiset hakematta jääneet tavarat lahjoitetaan avustuskohteisiin, arvotavaroita lukuun ottamatta. Serena ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta eikä mahdollisista postin virheistä tai viivästyksistä.

    LÖYTÖTAVARALOMAKE

    Haluan

    Yhteystiedot

    Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
    Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C