Ohjelmapalvelut

Serenasta monipuolista toimintaa ja tekemistä!

Serenan lähiympäristön loistavat puitteet mahdollistavat monenlaisia eri aktiviteetteja erikokoisille ryhmille. Aktiviteetit sopivat 9 henkilön ja sitä sitä suuremmille ryhmille. Hinnat riippuvat valituista aktiviteeteista ja ryhmän koosta. Lähetä tarjouspyyntö tästä!

Metsäkylpy

 • 42 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 33,90 € / hlö (ALV 0 %)

Kaipaatko rentoutumista ja stressin lievittämistä? Kokeile Metsäkylpyä! Ohjattu metsäkylpy auttaa sinua rentoutumaan ja olemaan läsnä hetkessä. Ohjattu metsäkylpy on ihanteellinen tapa edistää hyvinvointia ja terveyttä hyödyntäen luonnon terveysvaikutuksia. Se sopii kaikille, iästä riippumatta, erityisen hyvin ryhmille sekä yritysten työpajojen ja seminaarien osiksi.

Metsäretki ja nokipannukahvit

 • 49 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 39,50 € / hlö (ALV 0 %)

Liity opastettuun metsäretkeen! Nauti luonnon rauhallisuudesta avotulen äärellä. Täydellinen aktiviteetti ryhmille, jotka etsivät hauskaa ja rentouttavaa aktiviteettia luonnossa. Metsäretki on pituudeltaan noin 4 km. Metsäretken lisäksi keitämme kahvia / teetä nuotiolla perinteisillä menetelmillä. Metsäretki voidaan pitää myös pimeässä, jolloin juodaan teetä ja nautitaan pientä purtavaa.

Ryhmätoiminta luonnossa

 • 49 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 39,50 € / hlö (ALV 0 %)

Haluatko kokeilla jotakin uutta ja erilaista ryhmäsi kanssa, mikä vahvistaa myös ryhmän välisiä siteitä? Tämä aktiviteetti tarjoaa ryhmällenne hauskan luontokokemuksen, joka sisältää kolmen tunnin ajan aktiviteetteja luonnossa. Aktiviteetteihin kuuluu erilaisia yhteistyötehtäviä, jotka vaihtelevat adrenaliiniryöpyistä rentoutumiseen. Täydellisen aktiviteetista tekee nokipannukahvit / tee ja suolaiset / makeat eväät, jotka nautitaan tulen äärellä.

Seikkailurata

 • 49 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 39,50 € / hlö (ALV 0 %)

Vapauta sisäinen seikkailijasi ja koe unohtumaton kokemus korkeuksissa! Seikkailuratamme tarjoaa jännitystä kaipaaville mahtavan tilaisuuden adrenaliinipitoiseen toimintaan. Rata sisältää köysilaskeutumisen 23m korkealta kalliolta sekä huikean 200m pitkän vaijeriliu’un Serena-lammen yli! Hauska ja unohtumaton kokemus kaikenikäisille jännityksen etsijöille. Etsitpä sitten ryhmällesi tiiminrakennustoimintaa tai haluat kokea vain huikean adrenaliiniryöpyn, tämä on täydellinen tilaisuus ylittää rajasi ja valloittaa uusia korkeuksia.

Kokeile kalliokiipeilyä

 • 97 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 78,30 € / hlö (ALV 0 %)

Oletko valmis valloittamaan uusia korkeuksia? Tässä aktiviteetissa vietetään kaksi tuntia harjoittelemalla kalliokiipeilyn saloja. Opettelemme esimerkiksi peruskiipeilytekniikkaa sekä varustetuntemusta kokeneiden ohjaajien kanssa. Aktiviteetin päätteeksi osaat perusasiat kalliokiipeilystä.

Wilderness Skills – Erätaidot

 • 82 € / hlö (sis. ALV 24 %)
 • 66,20 € / hlö (ALV 0 %)

Wilderness Skills -aktiviteetissa opetellaan erilaisia erätaitoja. Käymme läpi kaiken suojien rakentamisesta ja puukon käytöstä veistämiseen, aina kirveiden käsittelyyn ja tulen sytyttämiseen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut seikkailija, tämä on täydellinen tilaisuus lisätä tietämystäsi ja itseluottamustasi luonnossa toimimiseen.

Pihakisat ja Talviolympialaiset

Vauhdikkaat ja viihdyttävät kisailut virkistäytymis- ja tyhy-päiväksi kaikenkokoisille ryhmille. Kisailun hauskassa tuoksinassa ryhmien yhteistyökyky hitsautuu huomaamatta saumattomaksi toiminnaksi. Tässä työasiat unohtuvat kun ryhmät keskittyvät olennaiseen eli hauskanpitoon! Kisoissa kilpaillaan tiimeissä hauskoissa lajeissa, kuten jousiammunta, lakanapallo, maastogolf, lakanalentis, solmuhaaste, tulitikun pituusheitto (laji, jossa kisataan jopa MM-tasolla!), puhallusputkitarkkuus, jne. Lajilistassa paljon erilaisia kisavaihtoehtoja. Pihaolympialaisiin on mahdollista yhdistää lajeja myös Erätaitokisoista toiveiden mukaisesti.

Erätaitokisat

Erätaitokisoissa mitellään voitosta suomalaisiin perinteisiin eräily- ja selvitytymistaitoihin pureutuvissa lajeissa. Miten selviäisit luonnon keskellä käyttämällä avuksi vain luonnosta löytyviä esineitä? Lajeina esim. tulentekoa ilman tikkuja, kolmijalan tekoa veden keittämiseen, riu’un rakentamista, ilmansuunnan määrittäminen luontoa apuna käyttäen, ensiapua perus retkeilyvälineitä käyttäen ja paljon muuta. Todella hauska ja ennenkaikkea hyödyllinen kisa, joka varmasti auttaa selviämään jatkossa entistä paremmin luonnon keskellä.

Ehdot

Minimilaskutus vähintään yhdeksän (9) henkilön mukaan. Varaukset viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumapäivää, henkilömäärävahvistus viimeistään 1 viikko ennen tapahtumapäivää. Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Lähetä tarjouspyyntö/kysely tästä!

Yhteistyössä Vilda Adventuresin kanssa.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C