Synttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit Serenassa! Vesipuiston synttäritilana toimii upea Synttäritorni, joka sijaitsee sisävesipuiston paraatipaikalla, Aaltoaltaan vieressä.

  • Huom! Tällä hetkellä synttärit eivät ole varattavissa ajalle 8.4.-5.6.24 korjaustöistä johtuen.
  • Synttäritilan varaus on 1 h, mutta Serenaan voi tulla heti avaamisesta alkaen ja olla aina puiston sulkemiseen asti. Tarjoiluaika alkaa heti varauksen aloituksesta.
  • Valittavana on kolme eri pakettia, alkaen 38,50 € / osallistuja.
  • Synttärisankari saa sisäänpääsyn ja valitun tarjoilupaketin veloituksetta! Etu koskee yhtä sankaria per tilavaraus.
  • Hintaan lisätään synttäritilan varausmaksu 25 €.
  • Tilattavien synttäritarjoilujen minimimäärä on 6 kpl (sis. synttärisankarin, kutsuvieraat ja valvojat). Synttäritorniin mahtuu max. 16 juhlijaa kerrallaan. Yli 16 osallistujan synttäreissä olethan yhteydessä Serenaan erikseen.
  • Vähintään 1 täysikäinen valvoja vaaditaan.  Valvojat tarvitsevat myös rannekkeen. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, osallistuvatko valvojat tarjoiluihin. Synttärivarauksen yhteydessä valvojan vesipuistoranneke ilman tarjoiluja maksaa 28 €.
  • Valvojan tehtävä on tutustua vesipuiston sääntöihin, kertoa ne osallistujille sekä valvoa sääntöjen noudattamista vierailun aikana. Osallistujat ovat valvojien vastuulla Serenassa. Valvojien tulee a) toimia Serenan sääntöjen ja henkilökunnan antamien ohjeiden mukaisesti sekä b) puuttua mahdollisiin ongelmatilanteisiin.
  • Synttärisisäänpääsyyn käy myös voimassaoleva Serenan lahjakortti, nettilippu, tai kausikortti. Tässä tapauksessa ilmoitathan etukäteen asiasta. Ilmainen synttärisisäänpääsy sankarille edellyttää kuitenkin vähintään 5 synttärisisäänpääsyn ostamista.
  • Otathan huomioon, että Synttäritornin varaus ilman Serenan kautta tilattuja tarjoiluja ei ole mahdollinen. Omia eväitä ei voi tuoda Synttäritorniin, poikkeuksena kuitenkin synttärikakku tai esim. erityisruokavaliot.

Miten varaan synttärit?

Helpoiten varaus tapahtuu nettivarausjärjestelmän kautta. Voit varata synttärit myös sähköpostilla, puhelimitse tai paikan päällä. Ilmoita varauksen yhteydessä mahdolliset allergiat ja muut toiveet. Muistathan tarkistaa aukioloajat ennen varaamista.

Huom! Jos synttäreiden vierailijamäärä muuttuu, ilmoitathan siitä hyvissä ajoin Serenaan, viimeistään 2 tuntia ennen varattua kellonaikaa.

Miten maksu hoidetaan?

Synttäritilan varausmaksu 25 € ja yhden tarjoilupaketin osuus (10,50-16,50 €) maksetaan varauksen yhteydessä. Loput synttärien hinnasta maksetaan Serenassa paikan päällä ennen synttäreiden aloitusta, toteutuneen vierailijamäärän mukaan. Kesäkaudella maksu suoritetaan lipunmyyntiportilla, muina aikoina sisävesipuiston ravintolassa. Samalla vieraat saavat myös vesipuistorannekkeet. Synttäreiden peruuntuessa varausmaksua ja yhden tarjoilupaketin osuutta ei palauteta, pois lukien synttärisankarin sairastuminen tms. syy.

Mukavaa synttäreiden odotusta!


Synttäripaketit

HerkuttelupakettiHampurilaispakettiNauravat nakit
VesipuistoliputVesipuistoliputVesipuistoliput
Synttäritila (Synttäritorni)Synttäritila (Synttäritorni)Synttäritila (Synttäritorni)
SynttärikattausSynttärikattausSynttärikattaus
Lasten hampurilaisateria
(sis. hampurilainen + ranskalaiset)
Nakkeja ja ranskalaisia
LimppariaLimppariaLimpparia
Popcornia ja karkkiaValikoima jäätelöpallojaValikoima jäätelöpalloja
38,50 € / osallistuja
(sis. tarjoilupaketti 10,50 € + synttärisisäänpääsy 28 €)
44,50 € / osallistuja
(sis. tarjoilupaketti 16,50 € + synttärisisäänpääsy 28 €)
44,50 € / osallistuja
(sis. tarjoilupaketti 16,50 € + synttärisisäänpääsy 28 €)
Halutessasi voit vaihtaa popcornit ja karkit dippikasviksiin (kurkkua, porkkanaa, dippiä).
Kahvi/tee veloitukseton valvojalle.
LisäpalvelutKurkkua, porkkanaa, dippiä4 € / hlö
Popcornia ja karkkia4 € / hlö
Yllätyslahjat jokaiselle4 € / hlö
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C