Ryhmät

Ympäri vuoden avoinna oleva sisävesipuisto ja kesäkaudeksi avautuva ulkovesipuisto tarjoavat tekemistä tuntikausiksi. Serena Ski tarjoaa puolestaan talvikauden parhaat laskut. Serenassa voit järjestää ikimuistoisen tapahtuman niin muutaman henkilön pienryhmälle aina tuhansien vierailijoiden suurtapahtumaan asti.

Ryhmähinnat vesipuistoon ja hiihtokeskukseen

Ryhmän koko Alennus vesipuistolipuista Alennus hissilipuista Alennus välinevuokrasta Vapaaliput ryhmänjohtaja / kuljettaja / valvoja
16-304 €10 %10 %Max 1 vapaalippu
31-504 €10 %10 %Max 2 vapaalippua
51-1004 €10 %10 %Max 3 vapaalippua
101-1505 €15 %15 %Max 4 vapaalippua
151-5 €15 %15 %Max 5 vapaalippua
Alennus vain normaalihintaisista yhden hengen päivälipuista vesipuistoon tai hiihtokeskuksen normaalihintaisista tunti-, päivä- tai iltalipuista. Ei yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Ryhmähinnoittelun edellytyksenä on, että maksu suoritetaan ryhmänjohtajan toimesta kootusti. Laskutus vain yrityksille, julkisyhteisöille ja yhdistyksille. Laskutuksen edellytyksenä on ennakkovaraus. Ryhmähinta hiihtokeskukseen sisältää kertakäyttöisen key cardin.
Tee varaus

Koululaisryhmät hiihtokeskuksessa

Päivälippu16,00 €Lipun hinta sis. kertakäyttöisen key cardin
Välinevuokra16,00 €Opettajat ilmaiseksi (lippu + välineet)
Pulkka3,00 €Myös hiihtokouluopetusta saatavilla!
Koululaisryhmähinnoittelu voimassa vain 20 hengen ja sitä suuremmille kouluryhmille ennakkovarauksesta. Tarkemmat tiedot ja ehdot koululaisryhmähinnoitteluun näet koululaisryhmäesitteestä (PDF). Ota yhteyttä ja kerro minkälaista laskettelupäivää suunnittelette, ja toteutetaan se yhdessä! Lue lisää: Koululaisryhmäesite (PDF)

Serenasta kaikki mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Serena tarjoaa yrityksille ja ryhmille niin kokouspaketit kuin seikkailu- ja oheisohjelmatkin, ravintolapalveluja ja teemailtoja unohtamatta. Meiltä saat tarvitessasi majoituksen laadukkaissa huviloissa, joissa voit järjestää myös kokouksia. Serenasta saat kaikki vaivattomasti saman katon alta!  Tilaisuudet ja tapahtumat kymmenen hengen ryhmistä aina yli 2 000 hengen tapahtumiin järjestyvät helposti Serenassa. Kysy lisää myyntipalvelustamme:

Aktiviteetit

Serenan valikoimista löydät aktiviteetit joka lähtöön, leppoisista pihakisoista ja luontokävelyistä kallioseikkailuihin. Kaikki aktiviteetit suoritetaan koulutettujen ohjaajien valvonnassa asianmukaisin varustein. Lue lisää.

 

Ravintolapalvelut

A-oikeuksin varustetun Ravintola Graninan tilat eksoottisesta Luolamiehestä tunnelmalliseen kotaan Serena-lammen rannalla tarjoavat upeita mahdollisuuksia ruokailuihin ja illanviettoihin! Voit valita valmiista ruokalistoista tai esittää omia toiveitasi – räätälöimme aina kokonaisuudet toiveittesi mukaan! Lue lisää.

 

Tapahtumat ja teemaillat

Serena on kuin luotu suuria tapahtumia ja teemailtoja varten. Virkistyspäivä järjestyy käden käänteessä ja erilaisten teemojen kautta tapahtumastasi tulee varmasti mieleenpainuva. Paikalle voidaan järjestää esimerkiksi DJ laitteineen, elävää musiikkia, stand-up-koomikko tai vaikkapa roast-komediaa. Kysy lisää tai kerro toiveesi meille.

 

Kokouspaketit

Serenan kokouspaketeista löytyy valmiita ehdotuksia. Suureen luolakokoustilaamme mahtuu jopa 100 henkeä, mutta pienempiä max 10 henkilön kokouksia varten myös Serena-huvilat tarjoavat riittävän tilan. Luonnon läheisyys ja rauha ruokkivat insipraatiota ja ideoita ja ympäristö ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä takaavat työtehon. Koko päivän kokouspaketti alk. 45 €/hlö, sis tilavuokran, kokousvälineistön sekä ruokailut (aamiainen, lounas, ja iltapäiväkahvi).

 

Yksityistilaisuuksiin varattavat tilat

  • Luolamies max 100 hlöä, cocktail-tilaisuutena tai porrastettuna ruokailuna 300 hlöä
  • Ravintola Graninan yläkerta max 70 hlöä
  • Serena-kota max 40 hlöä, tarvittaessa järjestetään isommille ryhmille lisää tilaa kodan ulkopuolelle catering-tilausten yhteydessä
  • Saunaosasto 100 hlöä vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella
  • Myös koko sisävesipuisto on varattavissa yksityiskäyttöön normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Suositeltu vähimmäisosallistujamäärä 200 henkilöä. Ei varattavissa kesä-syyskuussa.
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C