Hiihtokoulu


Oli lajisi sitten lumilautailu, laskettelu tai telemark, olitpa aloittelija, harrastaja tai lajin taitaja, niin tule hiihtokouluun tutustumaan uuteen lajiin tai kehittämään taitojasi! Lapsille suositut Werneri-kurssit, koululaisille viikonloppukurssit ja hiihtolomakurssit, yritysryhmille kurssit toiveiden mukaan ja kaikille myös yksityistunteja kaikissa lumiliikunnan lajeissa.

Hiihtokouluun liittyvissä asioissa otathan suoraan yhteyttä hiihtokouluun. Serena Hiihtokoulu toimii hiihtokeskus Serena Skin tiloissa, mutta toiminnasta vastaa eri yritys (lisätietoa Yhteystiedot-osiossa).

Huom! Serena Hiihtokoulussa ei ole pakkas-, tuuli-, vesisade- tai muitakaan säärajoja. Otathan ystävällisesti huomioon tämän kurssia varatessasi. Sään mukainen varustus mukaan! Tutustuthan yllä olevien linkkien kautta usein kysyttyihin kysymyksiin ja sopimusehtoihin.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/SerenaSkiSchool ja Instagramissa @hiihtokouluserena.


Serena Hiihtokoulu on toiminut Serena Skin hiihtokeskuksessa tammikuusta 1989 lähtien. Hiihtokoulumme on valittu Vuoden Hiihtokouluksi kahdesti, vuonna 1999 ja 2005.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C