Liukumäet ja altaat

Sisävesipuisto & ulkovesipuisto

AURINKOALLAS JA TORNIMÄET

Kokonaisuus koostuu suuresta Aurinkoaltaasta ja kesäkauden 2023 uutuudesta, kymmenen metriä korkeista Tornimäistä! Tornista lähtee vesiliukumäet Ahti, Vellamo, sekä Hiisi. Aurinkoaltaan syvyys on 1,40-1,55 m.

Ulkotiloissa

HURJAPÄÄT

Hurjapäät on täysin uudistettu kesäkaudelle 2023! Kyseessä on kovavahtinen mäki, mutta Hurjapäissä on myös kaksi lyhyempää, hitaampivauhtisempaa rataa. Laskijan maksimipaino 120 kg ja minimipituus 120 cm. Odota valmiusasennossa ylhäällä kunnes liikennevalot vaihtuvat vihreiksi ja laske täydellä vauhdilla akvaariomaiseen altaaseen! Laskethan selällään maaten tai istuen, ja jalat edellä. Alastuloaltaan syvyys on 1,00 m.

Ulkotiloissa

Tube rivers

RENGASJOET

Valloita Rengasjokien kaksi koskimaista kouruvesiliukumäkeä hyppäämällä suureen kumirenkaaseen ja nauti matkasta! Sitä nimittäin riittää, 161 metrin edestä. Rengasjokiin voit mennä joko yksin tai kaverin kanssa samalla renkaalla. Huomioi, että rengasmäkeä saa laskea vain renkaalla istuen kasvot menosuuntaan päin. Ikärajaa ei ole, mutta mäkeen ei pääse, ellei pysty istumaan itsenäisesti renkaassa. Sylikkäin istuminen on kielletty. Alastuloaltaan syvyys on 1,40 m.

Ulkotiloissa

Half life

HALF PIPE

Pohjoismaista ainoastaan Norjasta löytyy vastaavanlainen liukumäki. Laske renkaalla yksin tai kaverin kanssa yli 10 metriä korkeaan kouruun ja liu’u laidalta toiselle kunnes vauhti hidastuu loppua kohden, ennen pysähtymistään poismenoaltaaseen. Tämä hurja katseita kääntävä liukumäki ottaa mukavasti laskijaa mahan pohjasta! Laskijoiden yhteispaino yhdelle renkaalle saa olla maksimissaan 140 kg ja laskijoita saa olla max. 2 hlöä/rengas. Lasku vain istuen, kasvot menosuuntaan päin. Altaan syvyys 0,40 m.

Ulkotiloissa

VAPAAPUDOTUS

Heittäydy lähes pystysuoraan liukuun ja anna vauhdin ottaa mahan pohjasta! Lasku selällään vain jalat edellä.

Ulkotiloissa

KUNTOALLAS

KUNTOALLAS

Kuntoaltaalla voit pelata vesipalloa, uida omaan tahtiisi rauhassa tai ottaa altaassa vaikka rentouttavan niska- ja vartalovesihieronnan.

Sisätiloissa

LASTENMAA ULKONA

Perheen pienimmille sopiva värikäs Lastenmaa tarjoaa veteen tutustumista hauskasti ja turvallisesti. Lastenmaassa on useampi pienempi liukumäki, joista varmasti löytyy jokaiselle pikkuvesipedoille mieleinen. Vanhemmat voivat kätevästi vahtia lapsiaan altaan reunalla aurinkotuolilla loikoillen. Altaan syvyys on 0,10 – 0,40 m. Sisävesipuistosta löytyy myös toinen Lastenmaa, jolloin myös kesäkaudella viileämmän sään sattuessa pienille lapsille on lämpimät oltavat.

Ulkotiloissa

POREALTAAT

Kaksi mukavan ja rentouttavan lämmintä poreallasta takaa rauhallisen hengähdyshetken railakkaan vesipuistopäivän lomassa! Sisävesipuiston keskellä oleva poreallas on anniskelualuetta, johon voit tuoda juomat vesipuiston ravintolasta.

Sisätiloissa

VILLIVIRTA

VILLIVIRTA

Peräti 159-metrinen Serenan kestosuosikki! Villivirta tarjoaa kaikenikäisille laskijoille pyörteillään, huimalla vauhdillaan ja koskimaisilla kuohuillaan unohtumattoman elämyksen. Villinvirran kuohut tahtoo kokea uudelleen kerta toisensa jälkeen.

Sisätiloissa

SKIJUMP

SKIJUMP

Lyhyt vauhdinottomäki, mutta sitäkin komeampi ilmalento suoraan altaaseen! Uskallatko kokeilla? Alastuloallas on 1,70 m syvä.

Sisätiloissa

80 METRIN LIUKU

80 METRIN LIUKU

80-metrinen liukumäki on 120 m liukumäen pikkuveli. Samat hauskat toiminnot hieman lyhyemmässä muodossa ja rauhallisemmalla vauhdilla, joten se soveltuu myös nuoremmille asiakkaille. Alastuloaltaan syvyys on 1,00 m.

Sisätiloissa

120 METRIN LIUKU

120 METRIN LIUKU

Hauskasti mutkitteleva 120 m liukumäki tarjoaa mukavaa haastetta ja vauhdin hurmaa vesipedoille, mutta rauhallisempaa kyytiä toivoville on tarjolla viereinen 80 m liukumäki. Alastuloallas on 1,00 m syvä.

Sisätiloissa

Black hole

BLACK HOLE

Black Hole on koko matkaltaan pimeä umpinainen liukumäki. Liukumäki antaa varsin vauhdikkaat kyydit, mutta sen alastuloallas on erittäin matala. Vauhdista ja pimeydestä johtuen liukumäkeä ei suositella aivan pienille lapsille, mutta se soveltuu kuitenkin myös uimataidottomille.

Sisätiloissa

AALTOALLAS

Aaltoallas on 0,20 – 1,70 m syvä allas, jonka matala pääty sopii myös pienemmille lapsille vanhempien valvonnassa. Hurjasti keinuttavat aallot käynnistyvät tasatunnein asiakkaiden iloksi!

Sisätiloissa

LASTENMAET

LASTENMÄET

Villivirran vierestä lähtevät kaksi iloisen keltaista yksi pirteän sininen liuku, joissa kilpailuhenkiset voivat ottaa nopeudesta mittaa! Syöksy liukumäki niin nopeasti kuin voit ja voita kilpakumppanisi sekunnin sadasosilla. Lastenmäet ovat hauskoja avoputkia, joissa viihtyvät sekä aikuiset että myös perheen pienimmät, koska vauhti ei niissä kasva liian jännittäväksi. Alastuloaltaan syvyys on 0,90 m.

Sisätiloissa

LASTENMAA

LASTENMAA

Hauskaa perheen pienimmille! Lastenmaa on suunniteltu lasten tarpeet huomioon ottaen, värikkäine pikku liukuineen ja jännittävine muotoineen. Lastenmaa on oiva paikka lapsille tutustua veteen turvallisesti ja hauskasti.

Sisätiloissa

Tornado

TORNADO

Pyöri kuin oikeassa tornadossa! Tornado alkaa 12 metriä maanpinnan yläpuolelta 50-metrisellä putkiliu’ulla, josta syöksytään mahtavankokoiseen kulhoon! Kulhossa laskija kiertää vauhdista riippuen yhden tai useamman kierroksen reunoja pitkin, kunnes… Laskija putoaa kulhon keskellä olevasta reiästä alla olevaan altaaseen! Laskijoiden kilpailuvietti herää varmasti, kun vertaillaan kuka tekee eniten kierroksia ennen altaaseen päätymistä. Huomioithan että alastuloallas on 2 metriä syvä, joten laskijan on osattava uida. Kuten muissakin liukumäissä myös Tornadossa sallitaan vain yksi laskija kerrallaan.

Sisätiloissa

Sauna

SAUNAT

Kahden perinteisen miesten ja naisten saunan lisäksi tarjolla on myös höyrysaunan lämpöä sekä virkistävä kylmäallas. Saunaosastolle pääsee heti vesipuiston avaamisesta alkaen. Saunaosasto suljetaan 15 minuuttia ennen vesipuiston sulkemisaikaa. Saunaosasto on varattavissa vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella myös yksityis- tai kokouskäyttöön.

Sisätiloissa

HUVIKEIDAS

Huvikeidas on lasten vesileikkialue, joka koostuu laajasta altaasta, vesilukumäistä, tikkaista, tunneleista, säädettävistä hanoista, vesisuihkuista sekä jättikokoisesta Wesiämpäristä, joka kaataa veden päällesi kun vähiten sitä odotat!

Ulkotiloissa

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C