Perheloma kotimaassa

Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin ympärivuotinen vesipuisto. Perheloma Serenassa on monelle lapsiperheelle perinne, joka tehdään ainakin kerran vuodessa.

Serena on lapsiperheille aina mieluinen kotimaan matkailun kohde, koska tekemistä riittää niin perheen pienimmille kuin myös hurjempia liukumäkiä etsiville, unohtamatta mahdollisuutta rentoutua aurinkotuoleilla tai porealtaalla.

Perhelomaa suunniteltaessa matka joudutaan usein sopimaan ennakkoon tietämättä tulevaa säätä. Suomen kesä on parhaimmillaan upeinta mitä on, mutta säätä ei aina voi luotettavasti ennustaa edes muutamaa päivää ennakkoon. Vesipuisto Serena on onneksi avoinna satoi tai paistoi, ja sisävesipuisto tarjoaa sateensuojaa kelillä kuin kelillä. Perhelomaa voi siis suunnitella pidemmänkin matkan päästä, ilman huolta säästä!

Vaikka kotimaan matkailu lapsiperheelle onkin usein helpompi järjestää ulkomaan matkaan verrattuna pienelläkin varoitusajalla, kannattaa silti tutustua kohteeseen jo ennakkoon. Vesipuisto Serena on koonnut usein kysytyt kysymykset yhteen paikkaan, josta helposti selvität perhelomasi tärkeimmät muistettavat asiat. Löydät ne täältä https://www.serena.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.

Perheloma kotimaassa

Haluatko käydä puistoissamme usean kerran kesäkaudella? Kotimaan matkailua harrastavalle lapsiperheelle Puuharyhmän puistot tarjoavat ainutlaatuisen kausikortin, jolla pääset rajattomasti kaikkiin Puuharyhmän puistoihin! Kesäkaudella 2023 hinta on vain 119 €. Perhelomaa kesälle suunnittelevan kannattaa muistaa myös Puuhamaan ja Serenan yhteislippu FunTour, jolla säästät selvää rahaa yksittäislippuihin verrattuna!

Perheloma kotimaassa
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C