Kesätyöhaku

Haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä vesipuisto Serenaan kesäkaudelle 2019. Tällä hetkellä haemme ensisijaisesti vesipuiston ulkohuollon työntekijää. Valinnat muihin tehtäviin on pääosin tehty, mutta voit halutessasi hakea myös näihin tehtäviin.

  1. Ulkohuollon työntekijä: Tehtävään kuuluu monipuolisia ulkovesipuiston ja mökkialueen huollon tehtäviä, kuten vesipuiston altaiden, viheralueiden, ulkomyyntipisteiden ja mökkien kunnossapitotehtävät, jätehuolto ja siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet osoittanut työtä pelkäämättömän asenteesi aiemminkin.


Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

  • Tiedustelut: 020 5010 300, [email protected]
  • Työpaikan osoite: Tornimäentie 10, 02970 ESPOO
  • Palkkaus: Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimus
  • Työn luonne: kesätyö
  • Työsuhteen kesto: 1.6. – 25.8.2018 tai sopimuksen mukaan
  • Työaika: osapäivätyö, n. 6-9 h / pv

Hakulomake


Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena tarjoaa kesätyötä vuosittain n. 50 työntekijälle. Puuharyhmä Oyj/Serena on osa Aspro Parks konsernia.

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C