Usein kysyttyä

TIEDUSTELUT HIIHTOKOULUSTA?

Paras tapa on sähköposti! Lähetä tiedustelusi [email protected], pyrimme vastaamaan saman illan aikana, viimeistään seuraavana päivänä.

KUINKA VARATA HIIHTOKOULUTUNTI?

Varaathan tuntisi aina etukäteen, viimeistään 48 tuntia ennen! Hiihtokoulutunnin tai kurssin varausta varten tarvitsemme seuraavat tiedot;

  • tunnin/kurssi ajankohta ja laji, osallistujan nimi ja matkapuhelinnumero, alle 18-vuotiaan ikä ja huoltajan matkapuhelinnumero.
  • mikäli haluat välinepaketin, niin kengännumero, oma pituus (suksen/laudan pituutta varten) paino (suksien siteiden oikeaa säätöä varten)
  • Yhteystiedot varausta varten https://www.serena.fi/yhteystiedot-hiihtokoulu/

MITÄ HIIHTOKOULUTUNNIN/KURSSIN HINTAAN KUULUU?

Hintaan kuuluu laskettelun, maastohiihdon, telemarkin tai lumilautailun opetus. Yhden hiihtokoulutunnin pituus on 50 minuuttia. Kahden tunnin kurssi on 2 x 50min. Hissinousut kuuluvat aina hiihtokoulutuntien ajan hintaan, erillistä hissilippua ei silloin tarvita. Välinevuokrauspaketin yhteydessä myös välinevuokra kuuluu hintaan hiihtokoulun keston ajan, ylimenevästä ajasta tulee erillinen maksu välinevuokraamoon.

MITEN TOIMIA, KUN SAAVUT SERENAAN?

Kun tulet Serenaan, tule ensin ilmoittautumaan hiihtokoulutiskille. Asiakaspalvelutiskimme sijaitsee välinevuokraamon yhteydessä. Tule viimeistään puoli tuntia ennen kurssin/tunnin alkua.

Hiihtokoulukurssi/tunti maksetaan aina ennen ensimmäistä tuntia. Maksuvälineinä käy käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Mikäli tarvitset välinevuokrausta, niin ohjaamme sinut ilmoittautumisen jälkeen vuokraamon puolelle. Mikäli olet varannut välinepaketin hiihtokoulun yhteydessä, hiihdonopettajat avustavat sopivien välineiden kanssa.

Asiakaspalvelutiskillä kerromme mielellämme kaikista hiihtokoulun tuotteista ja lähialueiden hyvistä maastohiihtomahdollisuuksista.

SÄÄVARAUS?

Serena Hiihtokoulussa ei ole pakkas-, tuuli- vesisade- tai muitakaan säärajoja. Hiihtokoulutunin/kurssin voi perua ilman kustannuksia viimeistään 24h ennen kurssin/tunnin alkua sähköpostitse [email protected]

Kun sataa vettä tai on kova pakkanen, pidämme tarvittaessa lyhyitä taukoja Ice Caféssa. Pienille lapsille on hyvä varata ylimääräiset käsineet sään mukaan.

PERUMINEN?

Sairaana ei hiihtokouluun saa tulla! Peru varattu tunti mahdollisimman pian, viimeistään samana aamuna ennen klo 10 sähköpostitse sekä tekstiviestillä hiihtokoulun numeroon. Perumatta jätetystä tunnista lähetämme laskun täysimääräisenä. Werneri-kursseilla järjestämme sairastumisen takia perutetuista päivistä korvaavia toimintakertoja.

MITÄ TEHDÄ KUN MUUT OVAT HIIHTOKOULUSSA?

Lähde itse rinteeseen laskettelemaan tai lautailemaan! Lasten hiihtokoulujen aikana toivomme, että vanhemmat ovat piilossa lasten katseilta. Rinteiden lisäksi Serenasta löytyy Espoon ja Vantaan kaupunkien erinomaiset maastohiihtoladut kohti Petikkoa ja Keimolaa. Ice Cafésta näet hyvin rinteisiin höyryävä kaakaokupin takaa 🙂

Osta liput!

Katso nettihintamme

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C