Usein kysyttyä

TIEDUSTELUT HIIHTOKOULUSTA?

Paras tapa on sähköposti! Lähetä tiedustelusi [email protected], pyrimme vastaamaan saman illan aikana, viimeistään seuraavana päivänä. Otathan huomioon, että Serena Hiihtokoulusta vastaa eri yritys kuin hiihtokeskuksesta, joten laitathan aina viestiä suoraan hiihtokoululle.

KUINKA VARATA HIIHTOKOULUTUNTI?

ONLINE-varaus on helpoin tapa varata hiihtokoulu – näet heti varattavissa olevat kurssit ja ajat.

Varaathan tuntisi aina etukäteen, viimeistään 48 tuntia ennen! Hiihtokoulutunnin tai kurssin varausta varten tarvitsemme seuraavat tiedot;

  • tunnin/kurssi ajankohta ja laji, osallistujan nimi ja matkapuhelinnumero, alle 18-vuotiaan ikä ja huoltajan matkapuhelinnumero.
  • mikäli haluat välinepaketin, niin kengännumero, oma pituus (suksen/laudan pituutta varten) paino (suksien siteiden oikeaa säätöä varten)
  • Yhteystiedot https://www.serena.fi/yhteystiedot-hiihtokoulu/

SOPIMUSEHDOT

Noudatamme SHKY:n sopimusehtoja. Sopimusehdoista näet myös peruutusehdot.

MITÄ HIIHTOKOULUTUNNIN/KURSSIN HINTAAN KUULUU?

Hintaan kuuluu laskettelun, maastohiihdon, telemarkin tai lumilautailun opetus. Yhden hiihtokoulutunnin pituus on 50 minuuttia. Kahden tunnin kurssi on 2 x 50min. Hissinousut kuuluvat aina hiihtokoulutuntien ajan hintaan, erillistä hissilippua ei silloin tarvita. Välinevuokrauspaketin yhteydessä myös välinevuokra kuuluu hintaan hiihtokoulun keston ajan, ylimenevästä ajasta tulee erillinen maksu välinevuokraamoon.

MITEN TOIMIA, KUN SAAVUT SERENAAN?

Kun tulet Serenaan, tule ensin ilmoittautumaan hiihtokoulutiskille. Asiakaspalvelutiskimme sijaitsee välinevuokraamon yhteydessä. Tule viimeistään puoli tuntia ennen kurssin/tunnin alkua.

Hiihtokoulukurssi/tunti maksetaan aina ennen ensimmäistä tuntia. Maksuvälineinä käy käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Mikäli tarvitset välinevuokrausta, niin ohjaamme sinut ilmoittautumisen jälkeen vuokraamon puolelle. Mikäli olet varannut välinepaketin hiihtokoulun yhteydessä, hiihdonopettajat avustavat sopivien välineiden kanssa.

Asiakaspalvelutiskillä kerromme mielellämme kaikista hiihtokoulun tuotteista ja lähialueiden hyvistä maastohiihtomahdollisuuksista.

MAKSUTAVAT

Kurssit ja tunnit maksetaan online-verkkomaksuna varauksen yhteydessä. Paikan päällä tehdyt saman päivän varaukset voi maksaa myös mobiilimaksuna tai credit/debit-maksukorteilla.

Huom! Koska hiihtokoulusta vastaa eri yritys kuin hiihtokeskuksesta, ei maksuvälineinä käy Serenan lahjakortit eikä muut vuokraamossa käyvät maksutavat kuten esim. liikuntasetelit/kortit/mobiilimaksut.

SÄÄVARAUS?

Serena Hiihtokoulussa ei ole pakkas-, tuuli- vesisade- tai muitakaan säärajoja. Kun sataa vettä tai on kova pakkanen, pidämme tarvittaessa lyhyitä taukoja Ice Caféssa. Pienille lapsille on hyvä varata ylimääräiset käsineet sään mukaan.

MITÄ TEHDÄ KUN MUUT OVAT HIIHTOKOULUSSA?

Lähde itse rinteeseen laskettelemaan tai lautailemaan, tai vaikka vesipuistoon! Lasten hiihtokoulujen aikana toivomme, että vanhemmat ovat piilossa lasten katseilta. Rinteiden lisäksi Serenasta löytyy Espoon ja Vantaan kaupunkien erinomaiset maastohiihtoladut kohti Petikkoa ja Keimolaa. Ice Cafésta näet hyvin rinteisiin höyryävän kaakaokupin takaa 🙂

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C