Käytä Lidl Plus -etusi Puuharyhmän puistoihin!

Huippuedullinen kahden puiston lippu

Eksklusiivinen etu Lidl Plus -asiakkaille!

Kahden puiston lippu vain 47 €! Säästä jopa 20 € yksittäislippuihin verrattuna! Nämä liput ovat myynnissä vain 30.6.2024 saakka, mutta kaikki liput ovat kuitenkin voimassa kesäkauden 2024 loppuun saakka.

Miten saan Lidl Plus -edut käyttööni?

  • Vaihe 1: Osta kahden puiston lippu sen puiston nettikaupasta, johon olet päättänyt tehdä ensimmäisen vierailusi. Saat sähköpostitse lipun. Klikkaa alla olevaa puiston kuvaa päästäksesi tarjoustuotteeseen:
Serena logo
  • Vaihe 2: Toteuta 1. vierailusi haluamanasi aukiolopäivänä siihen puistoon, jonka nettikaupan kautta ostit lipun. Lippu skannataan puiston portilla. Saat käynnin yhteydessä uuden lipun, jonka voit käyttää haluamanasi päivänä mihin tahansa Puuharyhmän puistoon 2. käyntiä varten.
  • Vaihe 3: Toteuta vierailusi 2. puistoon ja nauti toisesta huvittelupäivästäsi!

Mitä pitää ottaa huomioon?

  1. Lataa nettilippusi valmiiksi ennen ensimmäistä käyntiäsi. 1. vierailusi kohde on valittava etukäteen, eikä sitä voi jälkikäteen vaihtaa. Esimerkiksi ostaessasi lipun Serenan nettikaupasta, on ensimmäinen vierailu tehtävä Serenaan.
  2. Toisen käynnin kohteen voit valita vapaasti puistoistamme, eikä päivämäärää tarvitse etukäteen varata.
  3. Tutustuthan puistojemme aukioloaikoihin ja ehtoihin puistojen omilla nettisivuilla ennen ostoa: VISULAHTI | PUUHAMAA | TROPICLANDIA | SERENA
  4. Liput ovat saman hintaisia aikuisille ja lapsille. 0-2-vuotiaat pääsevät veloituksetta Visulahteen ja Puuhamaahan, ja 0-3-vuotiaat veloituksetta Serenaan ja Tropiclandiaan.
  5. Lidl Plus -etuliput ovat myynnissä 30.6.2024 saakka ja ne ovat voimassa kesäkauden 2024 loppuun saakka. Lippujen voimassaoloaikaa ei voi pidentää.
Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Tällä hetkellä: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C