fi en ru

Ryhmät

Yhdistä huvi ja hyöty ja suuntaa Serenaan! Ympäri vuoden avoinna oleva sisävesipuisto ja kesäkaudeksi avautuva ulkovesipuisto tarjoavat tekemistä tuntikausiksi. Serena Ski tarjoaa puolestaan talvikauden parhaat laskut. Serenassa voit järjestää ikimuistoisen tapahtuman niin muutaman henkilön pienryhmälle aina tuhansien vierailijoiden suurtapahtumaan asti.

yritykset_ryhmat_small

Serenasta kaikki mitä tilaisuutesi tarvitsee!

Serena tarjoaa yrityksille ja ryhmille niin kokouspaketit kuin seikkailu- ja oheisohjelmatkin, ravintolapalveluja ja teemailtoja unohtamatta. Meiltä saat tarvitessasi majoituksen laadukkaissa huviloissa, joissa voit järjestää myös kokouksia. Serenasta saat kaikki vaivattomasti saman katon alta!  Tilaisuudet ja tapahtumat kymmenen hengen ryhmistä aina yli 2 000 hengen tapahtumiin järjestyvät helposti Serenassa. Kysy lisää myyntipalvelustamme:

 

activity_small_600x482

Aktiviteetit

Serenan valikoimista löydät aktiviteetit joka lähtöön, leppoisista pihakisoista ja luontokävelyistä kallioseikkailuihin. Kaikki aktiviteetit suoritetaan koulutettujen ohjaajien valvonnassa asianmukaisin varustein. Lue lisää.

 

DSC_0823_600x400

Ravintolapalvelut

A-oikeuksin varustetun Ravintola Graninan tilat eksoottisesta Luolamiehestä tunnelmalliseen kotaan Serena-lammen rannalla tarjoavat upeita mahdollisuuksia ruokailuihin ja illanviettoihin! Voit valita valmiista ruokalistoista tai esittää omia toiveitasi – räätälöimme aina kokonaisuudet toiveittesi mukaan! Lue lisää.

 

Wonder lava 2013

Tapahtumat ja teemaillat

Serena on kuin luotu suuria tapahtumia ja teemailtoja varten. Virkistyspäivä järjestyy käden käänteessä ja erilaisten teemojen kautta tapahtumastasi tulee varmasti mieleenpainuva. Paikalle voidaan järjestää esimerkiksi DJ laitteineen, elävää musiikkia, stand-up-koomikko tai vaikkapa roast-komediaa. Kysy lisää tai kerro toiveesi meille.

 

meeting-3

Kokouspaketit

Serenan kokouspaketeista löytyy sinulle varmasti sopiva tila ja tilaisuus. Suureen luolakokoustilaamme mahtuu jopa 150 henkeä, mutta pienempiä kokouksia varten Serena-huvilat tarjoavat juuri oikean tilan. Luonnon läheisyys ja rauha ruokkivat insipraatiota ja ideoita ja ympäristö ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä takaavat työtehon. Koko päivän kokouspaketti alk. 45 €/hlö, sis tilavuokran, kokoustekniikan sekä ruokailut (aamiainen, lounas, ja iltapäiväkahvi). Yli 50 henkilön kokouksista kysythän erillisen tarjouksen.

 

kota outside 2

Yksityistilaisuuksiin varattavat tilat

– Luolamies 150 hlöä, cocktail-tilaisuutena 300 hlöä
– Mainari 70 hlöä
– Ravintola Graninan yläkerta 70 hlöä
– Kota 55 hlöä
– Saunaosasto 60 hlöä vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella

Myös koko vesipuisto on varattavissa yksityiskäyttöön aukioloaikojen ulkopuolella.