fi en ru

Kesätyöhaku 2016

Haemme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kesätyöntekijöitä vesipuisto Serenaan kesäkaudelle 2016 seuraaviin tehtäviin:

  1. Ravintola- ja kahvilatyöntekijä (20 paikkaa). Ravintolatyöntekijät työskentelevät Serenan ravintola Graninassa, terassikahvilassa, ulkogrillissä ja kioskeissa. Työ sisältää tuotteiden myyntiä ja valmistusta. Aikaisempi työkokemus ravintola- tai kaupan alalta on eduksi. Tehtävissä tarvitaan hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. Anniskelusta johtuen suurin osa tehtävistä vaatii täysi-ikäisyyttä.
  2. Uimavalvoja (20 paikkaa). Uimavalvoja vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja valvonnasta liukumäissä ja altailla. Tehtävässä vaaditaan tarkkaavaisuutta ja kykyä reagoida tilanteisiin nopeasti. Ensiapukoulutus katsotaan eduksi. Tehtävään toivomme täysi-ikäisiä hakijoita.
  3. Lipunmyyjä ja myymälän työntekijä (4 paikkaa). Lipunmyyjien ja myymälän työntekijöiden tehtävänä on Serenan lipputuotteiden myynti, myymälän tuotteiden myynti ja asiakasneuvonta. Aikaisempi kokemus vastuullisesta rahankäsittelystä on eduksi.
  4. Huoltomies (2 paikkaa). Huoltomiehen tehtävään kuuluu pääosin vesipuiston huoltopäivystäjän tehtävät. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa koulutusta ei ole. Tehtävään valittavilla tulee kuitenkin olla riittävät valmiudet tavanomaisiin korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen työkalujen käyttöön. Tärkeintä on asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Työ sopii hyvin esimerkiksi kiinteistöalan opiskelijalle ja voidaan suorittaa myös osana opiskelun työharjoittelua. Huoltomiehen tehtävä alkaa 2.5.2016 tai sopimuksen mukaan. Eduksi on mikäli hakija voi aloittaa työn osa-aikaisena jo ennen toukokuuta. Tehtävät voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä mikäli sopivat henkilöt löydetään.

Lukumääräisesti eniten tarvetta on ravintola/kahvilatyöntekijöille sekä uimavalvojille. Työ sijoittuu ensisijaisesti kesäkaudelle 4.6.-21.8.2016 lukuunottamatta huoltomiehen tehtävää, joka täytetään jo huhti-toukokuussa 2016. Osa ravintola- ja kahvilatyöntekijöiden sekä lipunmyyjien työsuhteista laaditaan kiireisimmän kuukauden eli heinäkuun ajaksi. Voit siis hakea joko koko kesäksi tai pelkästään heinäkuuksi. Perehdytyspäivä myös ennen kesäkuun alkua. Mainitsethan hakemuksessasi mahdolliset ajankohdat, jolloin et voi työskennellä. Huomioithan, että pitkiä vapaajaksoja ei voida myöntää heinäkuulle.


Hakumenettely

Täytä alla oleva työnhakulomake valitsemaasi ensisijaiseen tehtävään. Voit halutessasi hakea myös toissijaiseen tehtävään. Voit myös liittää max. 2 liitetiedostoa, esim. CV:n/kuvasi hakemukseesi. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta omaan sähköpostisoitteeseesi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, viimeinen hakupäivä on 20.3.2016. Haastatteluun kutsuttuihin hakijoihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.


Hakulomake

Ensisijainen haettava tehtävä (pakollinen)

Toissijainen haettava tehtävä (vapaaehtoinen)

Etunimi

Sukunimi

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Asiakaspalvelutason kielitaito

 Englanti Venäjä Ruotsi Viro

Ensiapukoulutus

 Ei suoritettu Hätäensiapu EA1 EA2

Voimassaolevat passit/luvat

 Hygieniapassi Anniskelupassi Järjestyksenvalvojakurssi Trukkikortti Tulityökortti Vesihygieniapassi

Kerro lyhyesti itsestäsi ja miksi haet Serenaan

Keskeisin työ- ja harjoittelukokemus
(Työnantaja, tehtävänimike, työsuhteen kesto, työtehtävät ja vastuut)

Milloin (pvm) voit aloittaa työt?

Mihin asti (pvm) voit olla työssä?

Mahdolliset päivät, joina et voi työskennellä (ajanjaksolla 4.6.-21.8.2016)

Lisätiedot

Lataa tiedosto

Voit ladata max. 2 liitetiedostoa. Maksimikoko 2 MB/liite. Sallitut tiedostotyypit: pdf|doc|docx|gif|jpg|jpeg|png

Ennen lähettämistä varmista, että antamasi yhteystiedot on oikein. Saat kopion lähettämästäsi hakemuksesta sähköpostiisi.


Pohjoismaiden suurin vesipuisto Serena tarjoaa kesätyötä vuosittain n. 50 työntekijälle. Puuharyhmä Oyj/Serena on osa Aspro Parks konsernia.