en fi ru

Ravintolat ja myymälä

Megahampurilainen

 

Ravintola Granina

Kun nälkä yllättää vesipedot ja itsensä hemmottelijat, luolaravintola Granina tarjoaa herkullisia ruoka-annoksia ja virvokkeita. Valinnanvaraa löytyy! Virvokkeet, kuumat juomat tai huurteiset tuopit sammuttavat janon. Graninaan voit tulla nauttimaan ruokailusta uimisen ohessa vaikka uima-asussa. Vesipuiston aukioloaikoina se palvelee myös hiihtokeskuksen asiakkaita. Ravintola Granina sulkeutuu 30 minuuttia ennen vesipuiston sulkemisaikaa.

 

Normaalien annosten lisäksi sesonkiaikoina tarjolla on buffet.

 

Terassibaari, grilli ja kioskit

Sisävesipuiston puolella palvelee terassibaari, josta löytyy ensiapua janoon ja pikkunälkään sekä herkullisia jäätelöannoksia. Kesäkaudella avautuvat myös ulkoallasalueen grillit sekä jäätelökioskit.

 

Ice Café

Serena Skin viihtyisä Ice Café palvelee rinteiden aukiolon mukaisesti. Saatavana on niin kylmää kuin kuumaakin juotavaa, ruoka-annoksia sekä suolaista ja makeaa.

 
Lisätietoja sekä yhteydenotot: [email protected]

 

Serena Myymälä

 

Myymälä

Myymälästämme löydät uima-asut, matkamuistot, virvokkeet ja paljon muuta kivaa. Myymälä sijaitsee aivan pukuhuoneiden vieressä ja se on auki vesipuiston aukioloaikojen mukaan. Myymälä toimii myös vesipuiston infopisteenä.